معرفی کتاب موعود نامه

ساخت وبلاگ

کتاب موعودنامه/فرهنگ الفبایی مهدویت پیرامون : حضرت مهدی (عج

 

  • ناشر : مشهور و میراث ماندگار

  • موضوع : شناخت حضرت مهدی (عج)

  • مولف : مجتبی تونه ای

  • شمارگان : 3000

  • تعداد صفحه : 800

  • نوع جلد : سخت

  • نوع کاغذ : خارجی

  • قطع کتاب : وزیری

  • شابک : 9-11-6639-964-978

  

مجموعه حاضر كه در حقیقت فرهنگ الفبایی مهدویت است در بسیاری از ابعاد و عرصه‌های مهدوی وارد شده است. دامنه مباحث در این اثر بسیار فراگیر است به گونه‌ای كه شاید بتوان ادّعا كرد كمتر موضوعِ مربوط به مهدویت در این اثر فرو گذاشته شده است. 
کتابی پر محتوا و با ارزش می باشد که در آن جنبه های مختلف امامت حضرت مهدی (عج) بررسی شده است . از آن جا که امامت از نعمت های بزرگ الهی می باشد . شناساندن نعمت حضرت ولی عصر ( عج ) قدرشناسی از نعمت را به دنبال داشته و جامعه قدردان از نعمت امامت ، مرهون لطف نام حضرت حق قرار میگیرد 
كتاب موعودنامه در قالب فرهنگ الفبای مهدویت، پیرامون موضوعات حضرت مهدی(عج)، غیبت، انتظار و ظهور، توسط «مجتبی تونه ای» گردآوری شده است 

در بخش الف فهرست این فرهنگ الفبایی موضوعاتی از قبیل آثار انتظار، آرماگدون، آخرالزمان، آزمون غیبت، آداب ملاقات با امام زمان(عج)، آدینه و سایر موضوعات مربوط كه با این حرف آغاز می شود، بررسی شده است. 

نویسنده در ابتدای كتاب بیان می كند كه به منظور استفاده عموم مردم و جوانان از مطالب این كتاب، ترجمه روایات به صورت مختصر بیان شده، اما در بخش پاورقی كتاب به منبع اصل روایت نیز اشاره شده است. 

این صاحب قلم در بیان آثار انتظار می نویسد: كسی كه انتظار قیام مصلح جهانی را دارد، در حقیقت انتظار انقلاب و تحولی بس عظیم و وسیعی را دارد كه یكی از اساسی ترین انقلاب های بشری در طول تاریخ بشر است.

نمونه متن کتاب موعود نامه ( فرهنگ الفبایی مهدویت (

دعای افتتاح

دعایی است که حضرت مهدی (عج) آن را به ((محمد بن عثمان)) - دومین نائب خاص - تعلیم داده و او منتشر نموده است. علامه مجلسی در زادالمعاد می آورد: امام زمان (عج) آن را برای شیعیان نوشته است که هر شب ماه رمضان بخوانند. فرشتگان می شنوند و برای خواننده آن استغفار می کنند. در این دعای شریف به ویژگی های حکومت حضرت به عنوان دولت کریمه اشاراتی شده است. ( کتاب موعودنامه صفحه 326 )

 

خروج یأجوج و مأجوج

در برخی از روایات، از نشانه های ظهور دانسته شده، که با دقت در آن ها روشن می شود که ارتباطی با مساله ظهور ندارد، بلکه بیشتر آن ها، ناظر به برپایی قیامت هستند. مواردی هم که در قرآن از خروج یأجوج و مأجوج یاد شده، هیچ دلالتی بر این قضیه ندارد. ( موعودنامه صفحه 296 )

 

قزوین

درباره این شهر، احادیث متفاوتی آمده است. پیامبر (ص) فرمود: خدا رحمت کند برادرم را در قزوین. بهترین پایگاه زمینی است که آن را قزوین می گویند و در آینده به دست مسلمانان گشوده شود. هرکه یک شب برای خدا در آن به سر برد، شهید از دنیا می رود و با صدیقین و در زمره پیامبران محشور می گردد تا به بهشت در آید. در حدیثی از امام صادق (ع) آمده است: «ری، قزوین و ساوه ملعون و شوم هستند» البته احادیث مربوط به بلاد، نوعاً به اهالی آن ها در زمان صدور روایت نظر دارند.

از نشانه های خروج حضرت مهدی (عج)، خروج مردی از قزوین است که با یکی از پیامبران همنام است، مشرک و مؤمن به اطاعطش می شتابند و کوه ها را پر از رعب و وحشت می سازد. ( موعودنامه صفحه 562 )

 

مقداد

هنگامی که حضرت مهدی (عج) قیام کند، بیست و هفت نفر را زنده می گرداند که یکی از آنان مقداد است. مقداد از یاران پیامبر (ص) و علی (ع) است. در بزرگی شأن او همین بس که طبق یکی از روایات، خداوند به سبب هفت نفر - که یکی از آنان مقداد است - به شما رزق و روزی می دهد و به شما یای می رساند و باران می فرستد. او در موضوع خلافت و امامت امیرالمؤمنین (ع)، پافشاری داشت و کوشش فراوان کرد. پیامبر (ص) درباره او فرمود: «خداوند مرا فرمان داد چهار تن را دوست بدارم: علی (ع)، مقداد، ابوذر، سلمان». در روایت دیگری آمده است «بهشت، مشتاق مقداد است» ( موعود نامه صفحه 689 )

 

جزیره خضراء

داستان جزیره خضراء حکایت از آن می کند که: زین الدین علی بن فاضل مازندرانی، در سال 690 هجری به اقیانوس اطلس سفر کرده و از سرزمین بربر، سه روز با کشتی در دل اقیانوس رفته، تا به جزایر روافض ( جزیره های شیعیان ) رسیده است. در آن جا اطلاع یافته که جزیره ای به نام جزیره خضراء وجود دارد که فرزندان حضرت ولی عصر (عج) در آن زندگی می کنند.

چهل روز در آن جا اقامت کرده و سرانجام پس از چهل روز ، هفت کشتی مواد غذایی از جزیره خضرا به این جزیره آمده است. ناخدای کشتی او را با نام  ونام پدر صدا کرده و گفته مشخصات تو را به من دادند که تو را به خضراء ببرم. او را به جزیره خضراء برده اند.

پس از 16 روز دریانوردی، سرانجام به ( آب های سفید ) رسیده اند. ناخدا توضیح داده که این آب ها، چون جزیره را احاطه کرده است، کشتی دشمنان هرگز نمی تواند از آن بگذرد و به برکت حضرت ولی عصر (عج) در آن آب ها غرق می شود. آن ها به جزیره خضرا رسیده، جمعیت انبوهی را با بهترین لباس و وضع مشاهده کرده، شهری بسیار آباد با درختان سر سبز و انواع میوه ها و بازارهای بسیار و ساختمان های مجلل از سنگ های شفاف رخام دیده است. ( موعودنامه صفحه 243 )

کتابخانه شهدای هفت تیر...
ما را در سایت کتابخانه شهدای هفت تیر دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : nohoojplo بازدید : 145 تاريخ : چهارشنبه 3 ارديبهشت 1399 ساعت: 12:36